Stacks Image 276

Life coach

Als life coach adviseer, begeleid en help ik mensen uit de regio Hoorn, Purmerend, Alkmaar en Zaandam en omgeving bij diverse levensvraagstukken. In de basis gaat life coaching uit van drie vragen: ‘Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?’ Eigen bewustwording en zelfkennis is hierbij van groot belang. Soms kun je vastlopen door bepaalde omstandigheden en weet je even niet meer hoe jij je leven het beste moet invullen en welke keuzes je moet maken. Ik ben er voor je om je hierbij te helpen.

Wat houdt life coaching precies in?

Life coaching bestaat uit diverse gesprekken en oefeningen die samen een doelgericht en creatief proces vormen. We gaan spiegelen om bepaalde gedragspatronen te leren herkennen en werken toe naar het vergroten van je zelfinzicht, je persoonlijke kracht en effectiviteit. Als life coach begeleid ik zowel vrouwen als mannen om zelf hun persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven beter vorm te geven. Het accent ligt hierbij sterk op je welzijn en levensgeluk.
Ben je een hsp (hoog sensitief persoon) lees dan ook de informatie op
HSP coach.

Doelstellingen bepalen

In ons eerste gesprek gaan we jouw doelstellingen bepalen die je met life coaching wilt bereiken. Ik luister, observeer en pas de coaching precies aan op jouw behoeften. Het uitgangspunt is om het beste uit jezelf te halen en jouw zelfaccepterend, zelflerend, zelfsturend en zelfoplossend vermogen te verhogen. Zo werken we samen aan je doelstellingen naar het eindresultaat.

Life coaching geeft antwoorden op je vragen

In elk gesprek werken wij aan een actuele situatie die jij in je leven meemaakt. We staan stil bij het moment, wat er gaande is en welke rol jij daarin speelt. Wat zijn je normen en waarden en hoe draag je die uit in je leven? Samen werken wij naar de antwoorden op je vragen. Vanuit je eigen authenticiteit kun je daarna bewuster je leven invullen op een manier die goed voor jou voelt. Het verleden kun je niet veranderen, maar je denken, doen en voelen in het heden wel. Lees ook meer over de coachingtechnieken die ik bij mijn coaching toepas.

Wanneer is een life coach zinvol?

Als je met bepaalde vragen zit zoals hieronder aangegeven, kan het raadzaam zijn om contact op te nemen met een life coach:
  • Als je het moeilijk vindt om keuzes te maken
  • Als je het overzicht over je leven dreigt kwijt te raken
  • Als je geen goede balans (meer) vindt tussen werk en privé
  • Als je moeite hebt met grenzen stellen
  • Als je niet meer aan de verwachtingen van anderen kunt voldoen
  • Als je beter inzicht wilt krijgen in je valkuilen, sterktes en zwaktes
  • Als je het gevoel hebt dat je perfectionistisch bent
Life coach kennismakingsgesprek aanvragen?

Wil je graag een kennismakingsgesprek met mij aangaan, dan kun je hier je gegevens invullen en neem ik zo snel mogelijk contact met je op.


Word wie je eigenlijk al bent en leer daar naar toe te leven”

© 2020 LifeCoaching Contact