Stacks Image 313

Over Irene Maas

Mijn naam is Irene Maas, ik ben 39 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Als zelfstandig therapeut ben ik ruim 8 jaar werkzaam geweest als oefentherapeut Mensendieck en run ik inmiddels al 10 jaar een praktijk voor therapeutische massages in Hoorn. Juist omdat ik als therapeut weet dat psychische problemen zich ook lichamelijk kunnen uiten, is mijn passie en interesse zich ook gaan verplaatsen naar het coachen van mensen. Daarom heb ik sinds kort mijn eigen coachingspraktijk opgericht, waarbij ik vrouwen en mannen coach vanuit mijn rol als Life coach, HSP coach en Burn out coach.

Waarom life coaching?

Door ons drukke leven gebeurt het vaak dat werk en privé niet meer goed op elkaar aansluiten, waardoor de druk op ons innerlijk systeem steeds meer toeneemt. Stress hantering wordt steeds lastiger, zeker als je gevoelig bent voor de druk en verwachtingen van jezelf en mensen om je heen. Met de inzichten en kennis die ik als life coach heb opgedaan, wil ik andere mensen helpen die tegen verschillende levensvragen aanlopen. Hoe leer je beter anticiperen op situaties waar je mee te maken krijgt, welke keuzes moet je daarbij maken, hoe leer je luisteren naar je intuïtie en omgaan met je gevoelens en emoties? Allemaal vragen waar ik je als life coach, HSP coach of burn out coach mee kan helpen.

Mijn missie en visie

Als life coach wil ik mensen bijstaan om hun persoonlijke doelen te bereiken en helpen anticiperen op situaties in zowel zakelijk als privé opzicht. Samen zullen we je onzekerheden en angsten te lijf gaan en je zelfbeperkende overtuigingen doorbreken. Door actuele situaties te bespreken, plaatsen we deze in de juiste context, waardoor je alles wat er gebeurt beter leert te begrijpen en te aanvaarden.
Door voorkomende situaties en je eigen handelen hierin van verschillende kanten te bekijken, krijg je een duidelijker beeld van jezelf als persoon en leer je patronen te zien en te herkennen. Daarna gaan we er samen aan werken om bepaalde gedragspatronen die je belemmeren in je persoonlijke ontwikkeling om te bouwen naar positieve gevoelens en inzichten, zodat je daarna met hernieuwde visie jezelf verder kunt ontplooien in de goede richting.


Mijn onderscheidende kenmerken als coach

  • Hoog meedenkniveau en begripsvermogen
  • Gediplomeerd life coach en HSP coach
  • Groot gevoel van betrokkenheid bij de mens
  • Doorgaan tot de kern en de diepte van het probleem
  • Samen toewerken naar werkbare oplossingen
  • Naar wens coaching en ontspanningsmassages toepassen

Bij een hoog stressniveau kan ik naar wens een coachingtraject combineren met bepaalde massages, om je mind en body weer in balans met elkaar te brengen. Kijk voor meer informatie over mijn massagepraktijk bij
Ontspanstudio in Hoorn.

Mijn missie is om jou weer bij je innerlijke zelf te brengen”

© 2022 LifeCoaching Contact